torsdag 16 september 2010

Torsdag

Idag har det kännts som man har användt varje vaken sekund! Är heelt slut!
Efter jobbet hämtade jag ett paket, lite roliga kläder =) och sedan köpte vi en fin matskål till vovven som kommer imorrn =) Läängtar!!!
Har varit ute med Quifa idag som också är en amstaffblandning, och idag fick vi veta vilken vovve som kommer imorrn! Som det såg ut så blir det Zita, även det en amstafftjej!! Ska bli såå skoj, längtar redan till kl 14 imorrn!!! Sedan blev det handling till helgen på Maxi, mycket gott till oss och självklart till vovven =) och sen hem och göra hemmet "hundsäkert"...
Nu blir det att vila kroppen så man hänger med hela helgen!! =)

Quifa latar sig....=)

4 kommentarer:

 1. Skaffa hund?! Ojojoj så spännande!!
  Kram Suz

  SvaraRadera
 2. Hej Marie! Vad roligt att du börjat blogga :-D! Vad mysigt med hund!!! Ha det så bra... kommer garanterat att följa din blogg! Kram Kram

  SvaraRadera
 3. lyckligtvis så har hunden fått en egen säng, så jag ligger kvar där jag brukar :-)

  SvaraRadera
 4. Nej Suz vi är "helgmatte" och "helghusse", är volontär på hundstallet som tar hand om hundar som inte har något hem, dom kommer från bla polisen och personer som inte klarar av dom pga tidsbrist.Endel hundar har tyvärr varit vanvårdade, förhoppningsvis får alla snart ett nytt hem! dom var med på programmet "hitta hem" på tv4 förrut.
  Jamen visst är det skoj Titti, blir ju inspererad av dig och andra som bloggar :D, trevligt att du kommer följa även min blogg =)

  Kraamar på er tjejer!!!

  SvaraRadera