onsdag 15 september 2010

En eftermiddag på Söder

Idag så var det tufft att stiga upp ur sängen, men som tur är så drog Magnus upp mig till slut. Vädret utomhus var inte det roligaste...spöregn, tror det börjar bli höst.
På eftermiddagen blev det i alla fall sol, lagom tills jag åkte hem och drog till söder istället. Träffade Magnus vid Slussen och vi gick mot Fotografiska, på vägen så mötte vi Johan Ulveson och hans vovve och sen kom det två stycken civilpolisbilar som prejade upp en svart merca....ur hoppade 8 stora civilklädda poliser....sen hände det inte så mycket mer...måste kolla om det står något på http://www.polisen.se/
Hursom så gick vi på Fotografiska och kollade på Annie Leibovitz, Pieter Ten Hopen och Sandy Skoglunds utställningar, ett besök jag varmt rekomendera!
Blev lite shopping till middagen på Cajsa Warg, mycket gott finns det i denna härliga butik! och sedan en fika innan en promenad hem till Sjöstan igen.
Hemma så var det Magnus som ordnade middagen med salami,prosciutto,chevré,champinjoner, bröd och tomatsoppa, och till det äppelmust dryck, en riktig god höstdryck! och en jättegod middag!! Puss vännen!!

Nu blir det att hålla tummarna att Mora vänder den här hockeymatchen......


Kändis på Söder =)Polisen.....

Härliga Nicole Kidman!


Laget i mitt hjärta! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar